Ga naar de inhoud

innovatie

Externe ontwikkelingen, zoals grensoverschrijdende concurrentie, deregulering, demografie en nieuwe techniek dwingen bedrijven hun strategie regelmatig te herzien, nieuwe posities in te nemen, te (des)investeren en nieuwe grenzen te verkennen. [nba] helpt bestuurders en ondernemers doelgericht innoveren.
Innovatie is samendenken. Ideeën en ondernemerschap verbinden. Nieuwe combinaties maken van beproefde concepten en opkomende platforms. Destructie van achterhaalde werkwijzen en creatie van nieuwe verbanden.
[nba] ontwerpt samendenkconcepten en haalt het beste naar boven in creatieve bedrijven en ondernemers. Maakt pionierservaring begrijpelijk en herhaalbaar. Brengt vermogens in kaart, verbindt complementaire partijen en helpt met de vorming van ondernemerschap, onderscheid en innovatiekracht. Om verspilling te voorkomen en vermogens te versterken.
[nba] haalt het beste naar boven in bedrijven, ondernemers en ontwerpers. Versterkt vermogens, verbindt complementaire partijen en helpt met de vorming van ondernemerschap, onderscheid en innovatiekracht.

New Business Associates [nba]
New Business Associates [nba] helpt bestuurders van grote en groeiende ondernemingen met strategie, internationale concurrentie en innovatie. Externe ontwikkelingen, zoals grensoverschrijdende concurrentie, deregulering en nieuwe techniek dwingen bedrijven hun strategie regelmatig te herzien, nieuwe posities in te nemen, te (des)investeren en nieuwe grenzen te verkennen. In de afgelopen 25 jaar heeft New Business Associates gewerkt voor (beursgenoteerde) ondernemingen en nieuwe bedrijven in de Verenigde Staten, Singapore, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Zwitserland, Hongarije, Duitsland, Engeland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland.

New Business Arnhem [nba]
Ideeëngalerie New Business Arnhem [nba] helpt creatieve ondernemers en kunstenaars met profilering en versterking van de aantrekkingskracht op klanten, investeerders en bezoekers.