Meteen naar de inhoud

Voor herhaling vatbaar

Wie innoveert moet de investeringen wel weer terugverdienen. Met rendement.
Wie concurreert moet zich onderscheiden. Opvallen. Betere resultaten boeken dan anderen.
Wie zich wil onderscheiden moet anders handelen. Doelgerichter, slimmer, sneller, wendbaarder. Zonder verlammende twijfels of aarzelingen. Beter voorbereid.
zi helpt bij de voorbereiding.

Acceleratie
U heeft een gouden idee, een werkend concept, een stevig prototype en een eerste klant. Wat nu? Waarin moet u investeren? Wordt uw partner straks uw concurrent? Is het product wel helemaal klaar voor de markt? Gaan anderen met uw vondst aan de haal? Bent u uiteindelijk zelf liever uitvinder, ondernemer of manager?
zi zet de strategische opties op een rij, helpt bij het uitzetten van de koers en versterkt uw groeivermogen. Voor meer en beter resultaat. Net even eerder. Sneller. Iedere keer weer.

Resultaat
zi
zoekt en vindt strategisch onderscheid. Met alle patronen en processen om onderscheid om te zetten in resultaat.
zi
helpt ondernemers en bestuurders die strategische beslissingen moeten nemen. Investeren in innovatie en concurrentievermogen. Om in te spelen op veranderingen. Op het juiste moment, met de juiste middelen. Voordat anderen het doen.
zi
helpt pioniers bij het bedenken en realiseren van strategie, structuren en systemen. Van idee en visie naar focus op concrete, haalbare doelen en meetbare resultaten.


In de afgelopen dertig jaar heeft zi gewerkt voor (beursgenoteerde) ondernemingen en nieuwe bedrijven in de Verenigde Staten, Singapore, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Zwitserland, Hongarije, Duitsland, Engeland, België, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland. Sinds 2003 werkt zi vooral voor familiebedrijven, coöperaties, culturele ondernemers, nieuwe media, startende en innovatieve bedrijven met een DGA aan het hoofd. Ondernemers en ondernemingen waar intrinsieke motivatie centraal staat en inhoudelijke doelstellingen net zo belangrijk zijn als commerciële. Juist zij hebben baat bij strategische kaders voor doelgerichtheid, effectiviteit op de langere termijn en optimale inzet van schaarse middelen.

Scherpte nodig? zi zorgt voor strategisch focus en nieuwe omzet.